Notice: Undefined variable: background_color_gradient_overlays_image in /home/eurocoaching/www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/class-et-builder-element.php on line 12884

Over mij

Over mij

Ik ben Michelle Moerkerke, coach. Als mens en coach ben ik positief ingesteld, enthousiast, warm en resultaatgericht. Met deze waarden help en begeleid ik je in jouw persoonlijk of professionele ontwikkeling. Het is belangrijk om het beste uit jezelf te halen.
Mensen omschrijven mij gedreven, stimulerend, respectvol en een dame die levendig is en humor heeft. Zie reviews en linkedin

Mijn opleiding tot Coach heb ik aan de Nederlandse Academie voor psychotherapie( NOBCO* , EQA, QCP en EAP geaccrediteerd), heb ik geleerd om vanaf de eerste dag met cliënten te werken en ze te begeleiden op een praktisch manier om hun doelen, hoe groot of klein ook, te behalen.
Dit is wat mij direct aansprak in de opleiding, het duale leersysteem, theorie en praktijk. Gelijk aan de slag in de praktijk, het geleerde gelijk toepassen op jouw persoonlijke manier. Natuurlijk altijd onder vakkundige supervisie.
Op de opleiding leer je theorie, methoden en technieken, maar vooral hoe een strategisch coach doelgericht te werk gaat met de cliënt. Dit alles kan niet zonder intervisie, hier oefen je alle theorie en neem je al het geleerde door met je coachcollega’s uit het veld.
Tijdens mijn sessies, op basis van een contract, werkt de cliënt aan een duurzame verandering. De cliënt doet het allemaal zelf, zet zelf de stappen en komt weer in de actieve houding. Ik ben slechts de begeleidster van het proces. In de sessies gaan we kijken naar de huidige situatie, het doel en de opties om bij het doel te komen. Mijn werkveld is Amsterdam, maar op verzoek kunnen we ook elders afspreken.

In de toekomst wil ik graag internationaal gaan werken, workshops organiseren en nog heel veel mooie sessies met cliënten hebben! Het is een prachtig vak, waarin ik mij wil blijven ontwikkelen om jou, de cliënt zo goed mogelijk te kunnen begeleiden! Ik spreek Nederlands, Engels en Italiaans, sessies zijn mogelijk in deze talen.

* NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches)